Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τρύφου - Κομποτή καθημερινός αγώνας καθαρισμού των δρόμων

ΤΡΥΦΟΥ 
Μέχρι και με τα φτυάρια έριχναν αλάτι.
Συνεχείς παρεμβάσεις για να μην παγώνουν οι δρόμοι από το χιόνι που δε λέει να λιώσει στην Κομποτή και την Τρύφου, τα δυο ορεινότερα χωριά της ενότητας Μεδεώνος που αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα στα ανήλιαγα στενά τους.
Η δημοτική σύμβουλος Αθηνά Καρέλου αυτές τις μέρες με τα χιόνια δεν σταμάτησε καθόλου να προσφέρει, μέχρι και προσωπική εργασία φορτώνοντας αλάτι τα πρωινά από τα σφαγεία σε τρακτέρ, αγροτικά αλλά και στο αυτοκίνητο του δήμου, μαζί με εθελοντές όπως ο Γιάννης Παύλου από την Τρύφου και εργατικό προσωπικό.
ΚΟΜΠΟΤΗ 
Συνολικά αυτές τις μέρες εργάσθηκαν πολλά μηχανήματα   (γκρέιντερ, τσάπες, μπουλτόζες  πολλά τρακτέρ που χρησιμοποιούσαν τον σπορέα σαν αλατιέρα,  φορτηγά του Δήμου) Φυσικά τα μηχανήματα αυτά τα μίσθωσε ο δήμος όπως πιστεύουμε και άλλα ήταν εθελοντικά. 

Επίσης ο πρόεδρος της Κομποτής Δημήτριος Μπαρκάς πρόσφερε εθελοντική εργασία όπως και παιδιά του συλλόγου και πάρα πολλοί Κομποτιάτες, το ίδιο έγινε και στην Τρύφου με τον πρόεδρο Ηλία Παπά που βοήθησε τους συγχωριανούς του όσο μπορούσε.
Τελικά στην ενότητα Μεδεώνος και η εθελοντική πολιτική προστασία λειτούργησε σε μεγάλο βαθμό.
ΚΟΜΠΟΤΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ
ΤΡΥΦΟΥ 





google page rank