Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Αύριο η παρουσίαση του βιβλίου του Μπάμπη Τσελεπή "Η ενοχή της Αθωότητας...2.329 μέρες σκοτάδι"

"Διαβάζοντας τις σελίδες του βιβλίου αυτού που έχει γράψει ο ίδιος αλλά και όσα καταθέτουν διαπρεπή μέλη του πνευματικού, επιστημονικού και πολιτικού κόσμου της χώρας που υπήρξαν συγκρατούμενοί του στα κάτεργα και στις φυλακές της δικτατορίας είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω πολύ σημαντικές πλευρές της εμβληματικής και πολυδύναμης προσωπικότητας του συγγραφέα του βιβλίου. Ο Μπάμπης Τσελεπής ανήκει σε μια γενιά χωρίς εφηβεία, που βίωσε όλες τις συνέπειες, θετικές και αρνητικές, των συνταρακτικών γεγονότων που σφράγισαν τη ζωή της Πατρίδας μας από το 1940 και μετά: τη δόξα της πανεθνικής αντίστασης κατά των εισβολέων στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας και την παλλαϊκή αντίσταση κατά των κατακτητών, αλλά και την τραγωδία του εμφυλίου σπαραγμού με τα άγρια πάθη και τα οδυνηρά παθήματα". Απόσπασμα από τον πρόλογο του Π. Κοντού.
Η ΑΙΠΟΕ σε συνεργασία με την ΞΕΛΟΤ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Η ενοχή της Αθωότητας...2.329 μέρες σκοτάδι" του Μπάμπη Τσελεπή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στις 19,30 στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου), Αθήνα. 
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
Χαιρετισμοί:
Βασίλης Μουρκούσης (Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου)
Γεώργιος Κουβέλης (Αντιπρόεδρος της ΞΕΛΟΤ
Το βιβλίο παρουσιάζουν: 
Γρηγόριος Κωσταράς Καθηγητής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών)
Χρήστος Κορέλλας Καθηγητής συγγραφέας-δοκιμιογράφος
Βύρων Πολύδωρας πρόεδρος της Βουλής
Αποφώνηση απο τον συγγραφέα του βιβλίου Μπάμπη Τσελεπή.
Συντονιστής ο Κ. Παναγιώτης Κοντός, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Αιτωλικής πολιτιστικής Εταιρείας(ΑΙΠΟΕ)

google page rank