Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Πλήθος κόσμου!!! Πρώτη φορά γέμισαν και οι δύο αίθουσες στην Στοά του βιβλίου στην παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Τέλωνα με τίτλο ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣι 1829-1944

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην στοά του βιβλίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Είναι η πρώτη φορά που σε παρουσίαση στην στοά του Βιβλίου ανταποκρίθηκε τόσος κόσμος στο κάλεσμα της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρίας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμφιλοχίας σε παρουσίαση βιβλίου μέχρι τώρα.
Δάκρυσε συγκινημένος ο Νίκος Τέλωνας, πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας κλείνοντας την εκδήλωση και ευχαριστώντας τον κόσμο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα χθες Δευτέρα 16/1/2017 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης στην Στοά του Βιβλίου , αλλά ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί και περίμενε από νωρίς στην προσπάθεια να βρει μια καρέκλα να καθίσει, πολλοί απλά έπαιρναν το βιβλίο και έφευγαν.
Οι ομιλητές παρουσίασαν το βιβλίο με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο ο καθένας,  ο Αριστοτέλης Μιμμής, επίτιμος δικηγόρος, ο τ. βουλευτής, Ευθύμιος Πριόβολος, θεολόγος, φιλόλογος και συγγραφέας και η Χρυσούλα Σπυρέλη, διδάκτωρ Νεοελληνικής Λογοτεχνίας η οποία αναφέρθηκε κυρίως στον δεύτερο τόμο του βιβλίου.
Το βιβλίο αποτελείται από  δύο τόμους και αριθμεί 1260 σελίδες.
Ανάμεσα στον κόσμο ήταν αρκετοί επίσημοι όπως ο πρώην υπουργός Μάριος Σαλμάς, ο Βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο π. υπ. Χρήστος Βερελής, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος κοιμήσης, ο πάτερ Ανατόλιος, ο πάτερ Βασίλειος Πόπης, και πάρα πολλοί άλλοι.
Είναι εντυπωσιακό το πώς ο κόσμος ανταποκρίνεται, πόση ανάγκη υπάρχει για σοβαρές προσπάθειες καταγραφής της πλούσιας ιστορίας της περιοχής μας και είναι αυτή η ανταμοιβή για τους ανθρώπους που μοχθούν , όπως ο Νίκος Τέλωνας και καταθέτουν την ψυχή τους με κίνητρο και κριτήριο  την αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





























































































ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ.
google page rank