Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ 1829-1944" ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Κ. Ν. ΤΕΛΩΝΑ

Εκδήλωσης-παρουσίαση του βιβλίου του Ν.Π. «Ταξίδι σε χρόνια λησμονημένα. Αμφιλοχία (Καρβασαράς) 1829-1944″, του συγγραφέα τ. Δημάρχου Αμφιλοχίας κ. Νικολάου Τέλωνα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα στην Στοά του Βιβλίου (Αίθουσα Λόγου και Τέχνης) ώρα 7:00 μ.μ.. από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία .
Ομιλητές θα είναι οι Αριστοτέλης Μιμμής, επίτιμος δικηγόρος, τ. βουλευτής, Ευθύμιος Πριόβολος, θεολόγος, φιλόλογος, συγγραφέας και η Χρυσούλα Σπυρέλη, διδάκτωρ Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. κ. Π. Κοντός. Θα ακολουθήσει αποφώνηση από τον ίδιο το συγγραφέα. Να επισημάνουμε ότι το βιβλίο θα διατεθεί δωρεάν σε σχολεία και βιβλιοθήκες και κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων όπως και θα υπάρχουν αντίτυπα και στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και θα μπορεί να το αποκτήσει όποιος ενδιαφέρεται στην ενδεικτική τιμή των 20,00 Ευρώ και τους δύο τόμους.
google page rank