Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δενδροφύτευση στην απέραντη παραλία στο Ποταμάκι Παλαίρου -Πογωνιάς

Γέμισε δένδρα η τεράστια παραλία «το Ποταμάκι» που βρίσκεται μεταξύ Παλαίρου-Πογωνιάς, ενώ δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε  και στην περιοχή   κοντά στο βιολογικό Παλαίρου όπως και στο γήπεδο.  Μέρες τώρα ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας μαζί με την κοινότητα της Παλαίρου ξεκίνησαν και τελείωσαν την δενδροφύτευση σχεδόν χιλίων δένδρων, κυρίως κουκουναριές  αλλά και ευκάλυπτοι.
Η δενδροφύτευση ξεκίνησε από το κάμπινγκ και έφθασε μέχρι την Πογωνιά, καλύπτοντας  μια  ατελείωτη παραλία.
Πολύ καλή η σκέψη και η πραγματοποίηση της δραστηριότητας αυτής, γιατί οι Ζαβερδιανοί δείχνουν πως σκέφτονται  θετικά για το μέλλον της Παλαίρου και η αξιοποίηση της παραλίας στο Ποταμάκι είναι μέσα στις προτεραιότητες τους, μιας και η περιοχή δέχεται και φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες την καλοκαιρινή σαιζόν.
Με λίγη ΠΡΟΣΟΧΗ, τουλάχιστον κατά την πρώτη περίοδο από τους κτηνοτρόφους της περιοχής, το Ποταμάκι φαίνεται ότι θα αλλάξει όψη.
Οι πληροφορίες μας λένε πως  είναι σε καλό δρόμο και η πώληση της τεράστιας ξενοδοχειακής μονάδας που είναι εγκαταλελειμμένη στην περιοχή, και δικαίωσε, τόσο τον αγώνα του  Δήμαρχου Γιώργου Αποστολάκη, του αείμνηστου Νίκου Τσακάλη όσο και του πρόεδρου της Παλαίρου Δημήτριου Στάχτιαρη να κρατηθεί μακριά από δραστηριότητες που θα υποβάθμιζαν την περιοχή.
Στις εικόνες βλέπουμε τον μαχητικό Πρόεδρο Δημήτριο Στάχτιαρη αλλά και τον δραστήριο Κώστα Τσακάλη γιο του αείμνηστου Νίκου που έχει ενεργοποιηθεί τελευταίως και βοηθάει με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε η Πάλαιρος να κρατηθεί ψηλά.

Είναι αξιέπαινη η δημοτική ομάδα της Παλαίρου καθώς και το τοπικό συμβούλιο, που σύσσωμοι, με δυναμισμό και  ενεργητικότητα φέρουν εις πέρας και λύνουν όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε μια εποχή δύσκολη , που όλα είναι παγωμένα στην Ελλάδα  και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τις εξελίξεις.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




















google page rank