Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Σοβαρό τροχαίο χθες το βράδυ κοντά στο σημείο που έχασε την ζωή του ο νεαρός απο την Πλαγιά πριν λίγες μέρες στην Ε.Ο Λευκάδας Περατιάς-Τραυματίστηκε μητέρα τριών παιδιών. Ο άλλος οδηγός την άφησε αβοήθητη και αναζητείται

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε πάλι χθες το βράδυ στην ευθεία της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας Περατιάς (στον τεκέ), λίγο πιο πέρα που είχε γίνει πριν λίγες μέρες το ατύχημα και έχασε την ζωή του ο Γ.Π. από την Πλαγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο με Βουλγαρικές πινακίδες, που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλάγιο μετωπικά με διερχόμενο  Ι.Χ. όχημα,  που οδηγούσε γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών,  που πήγαινε στην εργασία της και η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Μετά την σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου που την προκάλεσε, εξαφανίστηκε από το χώρο του ατυχήματος και αναζητείται από την Αστυνομία. Η άτυχη κοπέλα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό της, που κατέληξε στα αβαθή της Λιμνοθάλασσας και μεταφέρθηκε στο Γ. Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το αυτοκίνητο  με τις Βουλγαρικές πινακίδες μετά την εγκληματική πορεία του σταμάτησε επί της  Επαρχιακής Οδού. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι με το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις Τοπικές Αρχές


google page rank