Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Γέμισε παιδικές φωνούλες η πλατεία της Κατούνας στην γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Από νωρίς χθες το απόγευμα 9/12/2016 η πλατεία της Κατούνας γέμισε παιδάκια που περίμεναν με λαχτάρα αυτή την βραδιά να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, να τραγουδήσουν, να βγάλουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη να παίξουν με τον   Μότζο Τζότζο. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Μεδεώνος συμμετείχαν περήφανα στο άναμμα του δέντρου, με αγγελάκια, Άγιους Βασίληδες και ελατάκια!!!!Τοποθέτησαν στολίδια στο δένδρο, έπαιξαν σκετς, τραγούδησαν, χόρεψαν και ψάλανε τα κάλαντα!!
Η φιλαρμονική Βόνιτσας γέμισε την πλατεία με χριστουγεννιάτικες εορταστικές μελωδίες της.
Κάλαντα και Χριστιανικά τραγούδια από την χορωδία του κατηχητικού της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Καντούνας
Ο Άγιος Βασίλης  μοίραζε δώρα και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδάκια στο Αγιοβασιλόσπιτο του.
Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη  έβαψαν όλα τα παιδιά και έπαιζαν μαζί τους.
Μοιράστηκε ζεστό κρασί για τους μεγάλους και γλυκές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για παιδιά και μεγάλους από τις γυναίκες του χωριού.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές πάντα με υγεία.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε έως αργά και την τιμητική τους είχαν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις φωνούλες των μικρών φίλων.
Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση εκτός από τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη παραβρέθηκαν: ο Κατουνιώτης αναπληρωτής δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, ο πρόεδρος του κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης, 
η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Βαρβάρα Λίτου, ο πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς Καρφίτσας, ο πρόεδρος της Τρύφου Ηλίας Παππάς, ο πρόεδρος της Κωνοπίνας Τίγκας Χρήστος, ο πρόεδρος του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μεδεών Κατούνας Στραβοκέφαλος Χρήστος και η ακούραστη Δημοτική Σύμβουλος που εργάστηκε πολύ γι’ αυτή την εκδήλωση Καρέλου Αθηνά.
Τα συγχαρητήριά μας σε όλους, όσους συντέλεσαν για την εκδήλωση.
Και του χρόνου με υγεία σε όλων τα σπιτικά  
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





































































BINTEO

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ Δ. 
google page rank