Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Σας ευχαριστούμε!!! 3 χρόνια κανονικής λειτουργίας (4.000.000) τέσσερα εκατομμύρια επισκέψεις στο Katouna News

Με χαρά και άφατη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε πως το
katouna news στα 3 χρόνια  της κανονικής του λειτουργίας ξεπέρασε τα (4.000.000) τέσσερα  εκατομμύρια επισκέπτες, γεγονός που μας οπλίζει με δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυνατά, και δικαιολογεί τις ατελείωτες ώρες που έχουμε ασχοληθεί αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε έχοντας την περιοχή μας στο επίκεντρο. 
Φυσικά η επισκεψιμότητα  δεν ήταν το κύριο κριτήριο για μας από την αρχή που δημιουργήσαμε το katouna news, το κριτήριο, η αγωνία μας, ήταν και είναι  οι ποιοτικές αναρτήσεις που έχουν στόχο να δρουν προσθετικά στον κόσμο που μας διαβάζει και ενημερώνεται, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που έπρεπε να παρουσιάσουμε κάποιες ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος. 
Αξίζει επίσης να  αναφέρουμε πως ξεκινήσαμε κυρίως με δικές μας  αναρτήσεις  και όχι με  αναδημοσιεύσεις άλλων sites με στόχευση στην ανάδειξη της περιοχής μας, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της και των ανθρώπων της. Έχουμε παρουσιάσει όλα τα χωριά του δήμου μας, την ιστορία τους,  τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμα τις εκδηλώσεις τους και ότι άλλο είμαστε σε θέση να αναδείξουμε και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κυρίως δικό μας, αλλά και βίντεο. Το ίδιο ακριβώς κάνουμε και με όλα τα χωριά της Ακαρνανίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. 
Έχουμε αποκτήσει αναγνώστες από 89 χώρες όπως μας δείχνει και ο πίνακας κάτω δεξιά στο blog. 
Σιγά -σιγά όλοι οι συνεργάτες του katouna News συνειδητοποιήσαμε  πως έπρεπε να ανοιχτούμε και σε θέματα ενημέρωσης, ειδήσεων, θέματα κοινωνικά, ιστορικά, ανάδειξη εκδηλώσεων, αλλά και αναρτήσεις με χιούμορ που κάποιες φορές το έχουμε όλοι τόσο ανάγκη.
Το katouna News πλέον ανήκει και στηρίζεται  αποκλειστικά σε εσάς,  έχει μπει στο σπίτι του καθενός μέσω υπολογιστή ή κινητού κι αυτό από μόνο του αυξάνει το ποσοστό ευθύνης μας, σε σχέση με το περιεχόμενο και την ποιότητα των αναρτήσεων. 
Ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε από μέρους μας η διάθεση να θίξουμε ή να προσβάλλουμε κάποιον ηθελημένα, κι αυτό αποτελεί διαχρονικό κανόνα είναι δε ο λόγος που τα ανώνυμα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί και δεν θα ανοίξουν όσες πιέσεις και να δεχθούμε, άλλωστε δεν κουβαλάμε τέτοιου είδους  απωθημένα και ούτε αυτός είναι ο σκοπός μας, σε μια  κοινωνία που είναι τόσο πολύ πληγωμένη. 
Όσοι όμως θα θέλατε με τις υποδείξεις ή τις διορθώσεις σας να βοηθήσετε σε λάθη ή παραλείψεις  μας, όσοι θέλετε να καταθέσετε την άποψή σας ή να κοινοποιήσετε εκδηλώσεις, μπορείτε να αποστείλετε το κείμενό σας στο mail :  katounasnews@gmail.com 
Παρακαλούμε μόνο τα κείμενα ή οι παρατηρήσεις σας να είναι πάντα επώνυμα και να τηρούν τους κανόνες που θα έπρεπε να διακρίνουν την λειτουργία όλων των sites δηλ. να μην είναι προσβλητικά, κακόβουλα και να εξυπηρετούν τις ανάγκες της ενημέρωσης χωρίς εμπάθεια και υστεροβουλία. 
Για μια φορά ακόμα σας ευχαριστούμε και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να συνεχίσουμε την λειτουργία μας το 2017 με το ίδιο κέφι, το ίδιο μεράκι, την ίδια αγάπη για τον τόπο μας. Είναι γεγονός ότι η διαχείριση ενός blog απαιτεί πολύ χρόνο που ελπίζουμε να τον έχουμε και να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά κι επιτυχημένα.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους, ο νεογέννητος Χριστός  να σας προστατεύει και να χαρίζει υγεία,  ευτυχία και γαλήνη στις οικογένειές σας. 

Οι διαχειριστές και οι συνεργάτες 

google page rank