Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Το πρώτο πρωτάθλημα beer pong vol1 για φέτος είναι γεγονός στο rio de Paleiro. Τετάρτη 27/7/2016

Το Beer Pong είναι ένα παιχνίδι κατανάλωσης το οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των φοιτητών, αλλά μπορείς να το απολαύσεις και με την παρέα σου. 
Γενικά παίζεται σε ζευγάρια των δύο, με τις ομάδες στις δύο αντίθετες άκρες του τραπεζιού. Έξι κύπελλα που έχουν συσταθεί σε σχήμα πυραμίδας σε κάθε άκρη του τραπεζιού. 
Οι παίκτες προσπαθούν να πετάξουν ή να κάνουν την μπάλ...α του πινγκ-πονγκ να αναπηδήσει κύπελλα, καθένα από τα οποία είναι γεμάτα με 1 / 3 μπύρας. 
Όταν ένας παίκτης κάνει μία επιτυχημένη βολή σε ένα ποτήρι της αντίπαλης ομάδας, ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα πίνει το περιεχόμενο του κυπέλλου και το αφαιρεί από τον πίνακα. Το παιχνίδι συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο, με τους δύο παίκτες από μία ομάδα να δοκιμάζουν και στην συνέχεια οι δύο αντίπαλοι να παίρνουν σειρά. Η ομάδα που θα χάσει όλα τις τα ποτήρια είναι και η ομάδα που θα χάσει και οι δύο τις παίκτες είναι υποχρεωμένοι να πιούν και τα υπόλοιπα ποτήρια μπύρας πάνω στο τραπέζι.
Για να ξεκινήσει το παιχνίδι ένας παίκτης από κάθε ομάδα πετάει το μπαλάκι χωρίς να βλέπει. Η κατοχή μπάλας και η έναρξη του παιχνιδιού γίνεται όταν έχουμε μια πετυχημένη και μια ανεπιτυχής προσπάθεια. Τέλος άκυρες θεωρούνται όλες οι βολές όταν ο αγκώνας του παίκτη περάσει πάνω από το τραπέζι κατά την διάρκεια της ρίψης.
Σουτ με σπόντα ή πέταγμα: 
Κάθε παίκτης έχει την επιλογή να πετάξει την μπάλα απευθείας ή να προσπαθήσει να την κάνει να αναπηδήσει με σπόντα στα κύπελα. Αν ο παίκτης καταφέρει με επιτυχία να κάνει την μπάλα να αναπηδήσει 1 ή περισσότερες φορές πάνω στα κύπελλα με επιτυχία τότε η αντίπαλη ομάδα είναι υποχρεωμένη να πιει 2 ποτήρια: ένα το ποτήρι που το μπαλάκι μπήκε μέσα και ένα άλλο της αρεσκείας του από την πυραμίδα. 
Ωστόσο υπάρχει μια βασική διαφορά: η αμυνόμενη ομάδα έχει δικαίωμα να αποκρούσει την βολή με σπόντα αφού η μπάλα χτυπήσει στο τραπέζι έστω μια φορά. Αν η σπόντα δεν γίνει πάνω στο τραπέζι αλλά σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του χώρου, ή αν έχουμε απευθείας βολή τότε η αμυνόμενη ομάδα δεν μπορεί να αποκρούσει. Σε περίπτωση παράβασης με λανθασμένη απόκρουση έχουμε επανάληψη της ρίψης και από την δεύτερη φορά και μετά έχουμε επανάληψη και επίσης η ομάδα που έκανε την παράβαση υποχρεούται να πιει ένα ποτήρι
Αναδιάταξη Ποτηριών: 
Τα ποτήρια ύστερα από κάποια στιγμή αρχίζουν να λιγοστεύουν και έτσι η αρχική πυραμίδα χάνει το σχήμα της και δημιουργούνται κενά. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα 2 φορές να αναδιοργανώσει τα ποτήρια της αντίπαλης ομάδας με τέτοιον τρόπο ώστε να εξαλείψει τα κενά. Ο κανόνας είναι πως η βάση της πυραμίδας πρέπει να μείνει σταθερή. 
Τραβώντας τα ποτήρια: Αν μετά από μια επιτυχημένη βολή ο δεύτερος παίκτης της ομάδας καταφέρει να κάνει επιτυχημένη βολή στο ίδιο ποτήρι πριν αυτό αφαιρεθεί από το τραπέζι τότε η ομάδα που δέχτηκε την βολή χάνει τον αγώνα. (και μάλλον θα πρέπει να πιει πολύ). Σε περίπτωση που ο παίκτης αφαιρεί το ποτήρι και η μπάλα χτυπήσει στο χέρι του δεν υπάρχει ποινή εκτός και αν ο διαιτητής κρίνει σκόπιμη παρέμβαση.

google page rank