Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Συνεχίζει με Παναγιωτίδη ο ΑΟ Παλαίρου

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης θα είναι προπονητής του Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 .Ο Παναγιωτίδης αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα δυνατά ονόματα για τους πάγκους των ομάδων της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (και όχι μόνο)  με  την   πορεία της ομάδας του στην Α΄ Κατηγορία  στα PLAY-OYT  να   αποδεικνύει τις δυνατότητες του, τις οποίες εκτιμά απεριόριστα η διοίκηση του Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ, με τους ιθύνοντες  να ξεκινάνε το στήσιμο της νέας χρονιάς από την ανανέωση του συμβολαίου του. Η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει τη βάση, για την δημιουργία μιας  ομάδας αντάξιας των απαιτήσεων της διοίκησης και των φιλάθλων της
Η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ με έκδηλη ικανοποίηση είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, με τον έμπειρο  προπονητή Κυριάκο Παναγιωτίδη ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση την περασμένη εβδομάδα και το μόνο που απέμεινε ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας. Αφού συζητήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο παραδόθηκε από τον προπονητή εισηγητική έκθεση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Στάθηκε και στο θέμα της ακαδημίας σαν βασική πηγή προώθησης παικτών για την μεγάλη ομάδα.
Ο δυνατός λόγος για τον οποίο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα,  όπως δήλωσε ο ίδιος ο Παναγιωτίδης , είναι ότι η Διοίκηση του παρείχε ως ισχυρό κίνητρο: την απεριόριστη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο, τη διαβεβαίωση για επιδίωξη, με κάθε θεμιτό μέσο, υψηλών στόχων για τη νέα περίοδο. Λαμβάνοντας υπόψη του τις εγγυήσεις αυτές του  Διοικητικού Συμβουλίου, ανεπιφύλακτα αποδέχθηκε τη συνεργασία αυτή υποσχόμενος ότι και από μέρους του θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε η ομάδα να βρεθεί σε ποδοσφαιρικούς δρόμους αντάξιους της προσδοκίας τους.   Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή ώστε να στεφθεί με επιτυχία το έργο που αναλαμβάνει! και εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό του.
sportime24
google page rank