Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Αναβλήθηκε η εκδίκαση υπόθεσης διακίνησης 125 κιλων χασίς όπου εμπλέκονται δυο Βονιτσάνοι

Ανεβλήθη για τις 4/4/2017 από το 5μελες εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων λόγω αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση που αφορά διακίνηση ναρκωτικών ουσιών βάρους 125 κιλών στην οποία οι δύο κατηγορούμενοι από την Βόνιτσα πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε 10 και 14 χρόνια κάθειρξη. Ενώ, έως ότου εκδικαστεί το εφετείο οι δύο κατηγορούμενοι βρίσκονται ελεύθεροι.
Την υπόθεση χειρίζεται γνωστός ποινικολόγος της πόλης της Πρέβεζας, σύμφωνα με το prevezabest. Να θυμίσουμε πως τα δύο άτομα από την περιοχή της Βόνιτσας, ηλικίας 41 και 33 ετών, συνελήφθησαν τον Οκτώβριο του 2013, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας για διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς.

 Για τη διακίνηση των ναρκωτικών επιστρατεύτηκε ταξί, το οποίο οδηγούσε ο 41χρονος και συνοδευόταν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (όπου επέβαινε ο 33χρονος), το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής. (φωτο από το φορτωμένο με χασίς ταξί).

 www.agriniopress.gr/
google page rank