Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣ Αμβρακικός .........Πάνε στο Δήμαρχο

Το Δ.Σ της ομάδας ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ εκφράζει από καρδίας τις ευχαριστίες του προς το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο Γεώργιο – Θεόδωρο Αποστολάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο πρόβλημα του γηπέδου που αναδείχθηκε μέσω φωτογραφικού υλικού, το οποίο αναρτήθηκε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρωτοβουλία του Γραμματέα του συλλόγου κου Σπυρίδωνα Μάιδα. 
Το κάλεσμα για συνάντηση αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, μετά από προσωπική πρόσκληση του Δημάρχου, αποτελεί σημαντική ένδειξη των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να σταθεί αρωγός στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η ομάδα μας και να βοηθήσει να βρεθούν από κοινού λύσεις άμεσα εφικτές. 
Με δεδομένη την δυσχερή οικονομική κατάσταση της ομάδας μας, το κόστος μιας επιβεβλημένης μετακίνησης σε εκτός έδρας χώρους προπόνησης είναι δυσβάστακτο. Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη όλοι μαζί να συνδράμουμε ώστε να μην πληγεί άλλο ο αθλητισμός στον τόπο μας και οι δημότες μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο προσφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου είτε ως αθλητές είτε ως φίλαθλοι.
google page rank