Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

 
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης Σπύρος Διαμαντόπουλος, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες καλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το πλούσιο περιβάλλον-οικοσύστημα σε συνδυασμό με τα αξιοθέατα - πολιτιστικά αποθέματα του διευρυμένου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.


   Ήδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.urbotour.com  απεικονίζονται τα αξιοθέατα του Δήμου μας, ενώ το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν barcodes στα αντίστοιχα σημεία ενδιαφέροντος μέσω των οποίων θα παρέχεται ηλεκτρονική ενημέρωση για το κάθε αξιοθέατο. Στόχος είναι να ενεργοποιηθούν αρκετοί συνδημότες μας ώστε να συμμετέχουν και εντέλει να παραχωρήσουν φωτογραφικό υλικό προς ψηφιακή αξιοποίηση από πλευράς Δήμου, με τελικό αποδέκτη τον εν δυνάμει επισκέπτη της πόλης αλλά και τους ίδιους τους δημότες. .......


   Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, η χρονική περίοδος του οποίου θα αποφασισθεί στην επόμενη επιτροπή Διαβούλευσης την Τρίτη 8.3.2016 και ώρα 18.00 στην Πινακοθήκη του Δήμου (κεντρική πλατεία), κατά την οποία θα προσδιοριστούν με σαφήνεια και οι όροι του διαγωνισμού και θα αξιολογηθούν από την αντίστοιχη επιτροπή που θα ορισθεί για το σκοπό αυτό.

   Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη, ημέρα Τετάρτη  9-3-2016 την ίδια ώρα.


google page rank