Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Του έκαναν καταγγελία γιατι ειχε 6 κότες στον κήπο του στην περιοχή του Αγρινίου και τώρα τρέχει στα δικαστήρια.


Η Ελλάδα τελικά είναι μια τελειωμένη χώρα. Δεν φτάνουν όλα τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος μας έρχονται και οι υπηρεσίες του υγειονομικού να μας διώξουν τα λίγα ζώα που μας έχουν απομείνει για συντροφιά και να τρώμε ένα φρέσκο αυγό. Τελικά είχε απόλυτο δίκιο αυτός που μου είπε ότι οι υπηρεσίες του κράτους υπάρχουν μόνο για να μας κάνουν κακό, ποτέ καλό. Πάντα σε βάρος των πολιτών με σκοπό την φίμωση της φωνής και την κατάργηση της αυτάρκειας. Να ζούμε όλοι δούλοι αγοράζοντας όλα αυτά που μας πουλάνε. Και θα υπάρξει και συνέχεια να με θυμηθείτε...
Μα ποιος υπάλληλος ρε παιδιά μπόρεσε και ενέκρινε μια τέτοια καταγγελία για 6 κότες οι οποίες δεν είναι ακριβώς "οικόσιτα", αλλά η ζωή όλου του κήπου. 
Πόσες άλλες παρόμοιες καταγγελίες να έχουν γίνει στο κόσμο σε όλη την Ελλάδα; Γιατί δεν μιλάει κανένας και όλοι τα τρώτε σα κουτόχορτο; Γιατί δεν μας αφήνουν να παράγουμε τίποτα; Ποιος είναι άραγε ο σκοπός τους στο τέλος; 
Θέλω να κοινοποιήσετε όλοι αυτό το θέμα, για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες τι ακριβώς σκοπό επιτελούν αυτές οι "υπηρεσίες" του κράτους. Μας σκάβουν το λάκκο. Γιατί αν σήμερα απαγορεύουν να βάλουμε δυο κότες στο κήπο μας, αύριο θα μας απαγορεύουν να φυτέψουμε και δυό ντομάτιες. 
Αντι το κράτος να βάλει ανθρώπους να φτιάξουν κανένα δρόμο, να μπαλώσουν καμια λακκούβα, με όλα τα ατυχήματα που γίνονται ασχολούνται μην τις κότες και ότι άλλο έχει σχέση με την αυτάρκεια του σπιτιού μας. Λυπάμαι πραγματικά για χατήρι τους. Δείτε το χαρτί..
google page rank