Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες για την ληστεία σε βάρος 30χρονου στην Βόνιτσα

Οι δράστες ενεργώντας από κοινού με πέντε ακόμα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί, χτύπησαν τον παθόντα και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ.

Συνελήφθησαν στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Με την ιδια κατηγορία βαρύνονται ακόμη πέντε ημεδαποί άνδρες, συνεργοί των συλληφθέντων, ηλικίας από 19 έως και 29 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται......

Ειδικότερα, οι επτά δράστες ενεργώντας από κοινού, επιβιβαζόμενοι σε δύο αυτοκίνητα, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, κινήθηκαν προς το μέρος του πεζοί και προκαλώντάς του σωματικές βλάβες, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο 17χρονος τραυμάτισε τον παθόντα με κατσαβίδι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Από την έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δραστών με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 24χρονου και του 17χρονου στην Πρέβεζα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.
google page rank