Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πεντάωρος αποκλεισμός στο Κεφαλόβρυσο απ΄ τους αγρότες

Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή την ψήφιση του Ασφαλιστικού σχεδίου Κατρούγκαλου, που έπεται το αμέσως επόμενο διάστημα στη Βουλή των Ελλήνων.


Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από την Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών, ο κόμβος του Κεφαλοβρύσου θα αποκλειστεί για 5 ώρες το απόγευμα της Παρασκευής (29/1). Η απόφαση πάρθηκε σε σχετική συνέλευση στο μπλόκο του κόμβου, σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεων.

Μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε για την Παρασκευή, ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού να πραγματοποιηθεί από τις 17:00 έως τις 22:00.

.......

Σε ό,τι αφορά το μπλόκο στον Εύηνο, βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει μέχρι στιγμής, οι αγρότες θα κλείσουν την Εθνική από τις 19:00 έως τις 21:00.


Όπως τονίζουν οι αγρότες, θα παραμείνουν στους δρόμους μέχρι και την απόσυρση του Νομοσχεδίου, ενώ υπάρχουν σκέψεις για κλιμάκωση των αντιδράσεών τους με επ΄ αόριστο αποκλεισμό των Εθνικών οδών.
πηγή:http://agriniovoice.gr
google page rank