Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Μέγας εσπερινός μετά αρτοκλασίας σήμερα παραμονή του Πολιούχου της Κατούνας του Αγίου Αθανασίου σε πλήθος πιστών που παρακολούθησαν με ευλάβεια.
Ο εσπερινός ετελέσθη από τον Αρχιμανδρίτη  Νεκτάριο Τριάντη,  τον πρωτοπρεσβύτερο Πάτερ Ιωάννη Καραγιάννη, τον πάτερ Άγγελο του Μοναστηρακίου και ο Παπερ Δημήτρη της Κωνωπίνας.
Πολύς κόσμος και από τις γύρω περιοχές προσήλθαν σήμερα στον εσπερινό του Αγίου Αθανασίου Κατούνας αναμεσά τους ο Βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης, οι αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά και Γιάννης Λύτρας, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας Πάντας Νικόλαος, Τσακάλης Νικόλαος και Παναγιώτα Πανταζή, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Καρέλου Αθηνά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Προδρομίτης Σωτήριος και Σαλοδημήτρης Παναγιώτης. Ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας Κόκιος Δημήτριος, ο πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς, του Μοναστηρακίου Τραυλοστάθης Δημήτριος. Ο Δήμαρχος του Δήμου μας Γιώργος Αποστολάκης ήταν στην Θες/νικη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. 


Χρόνια πολλά στην Κατούνα 
ΔΙΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





 























google page rank