Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Μεσολογγίου

   Γιορτινή η σημερινή ημέρα για τους φιλοξενούμενους, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, οι οποίοι έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.


   Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Νίκου Καραπάνου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.


Μιλώντας για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, τόνισε ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχισθεί με αμείωτο ενδιαφέρον η μεγαλύτερη δυνατή προσφορά στους συμπολίτες μας. Το πλαίσιο αυτό, περιλαμβάνει δράσεις ψυχαγωγίας, ιατρικής φροντίδας και πρόληψης καθώς επίσης υποστήριξης στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. .......
Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΑΠ ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους όσους συνδράμουν τις δράσεις, ειδικά δε τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους.

   Τα εδέσματα και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της σημερινής εκδήλωσης, προσφέρθηκαν  από τους μαθητευόμενους του Τμήματος Μαγειρικής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου. 

google page rank