Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Νίκησε με ανατροπή ο Θρίαμβος Λούρου τον Αμβρακικό Βόνιτσας (2-1)

Απίστευτο παιχνίδι στον Λούρο με τον Θρίαμβο να παίρνει σπουδαία νίκη με ανατροπή 2-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους Κόκκαλη (80′) και Κολιό (83′).
Ο Θρίαμβος Λούρου δέχτηκε γκολ στο δεύτερο μέρος, παρόλα αυτά βρήκε τους διαδρόμους που δεν είχε σε όλο το πρώτο μέρος και έφτασε στη μεγάλη νίκη με 2-1.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν πολύ κακό με τα λάθη να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και με τον Θρίαμβο να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 29΄ με δοκάρι του Κόκκαλη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άλλαξε εντελώς, με τον Αμβρακικό Βόνιτσας να μπαίνει δυνατά και να απειλεί την εστία του Μήτσιου, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με δοκάρι του Φούρλη στο 46ο λεπτό.
Στο 61΄ μαρκάρισμα του Σάκκου στον Θεράπο μέσα στην περιοχή και ο κ. Κωνσταντίνου δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Θριάμβου μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες παικτών και φιλάθλων των γηπεδούχων. Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ο Βουλγαρίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 0-1 για τον Αμβρακικό. Στο 69΄ ο Αμβρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά το σουτ του Μπεκιάρη σταμάτησε στον πεσμένο στο έδαφος Μήτσιο.
Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον Θρίαμβο που έπαιζε με δέκα παίκτες και έδειχνε εγκλωβισμένος, ωστόσο μία εκπληκτική πάσα του Κολιού στον Κόκκαλη στο 80΄ ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Γιώργος Κολιός, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αμβρακικού Βόνιτσας διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Θριάμβου Λούρου.
Διαιτητής: Κωνσταντίνου
Βοηθοί: Γκούμας-Ντόμαρης
Θρίαμβος Λούρου (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Σάκκος, Νάση, Δάρδας, Κοντογεώργος, Λέτσος (75΄ λ.τρ. Κατσαντώνης), Σίσκας (58΄Γκολάκος), Κόκαλης, Τσαΐιμος (53΄λ.τρ. Ζάκκας), Ναστούλης, Κολιός.
ΠΑΣ Αμβρακικού Βόνιτσας (Άρης Φερεντίνος): Παχής, Θεράπος, Βουλγαρίδης, Ιωάννου, Μπάτσος, Λιότσος Μ., Φούρλης, Χασάι (72΄ Νταλταγιάννης), Μπεκιάρης, Σάντας (55΄Γεωργαλής), Παλούκης (78΄Λιότσος Β.)
Βησσαρίων Σάκκος

google page rank