Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Την πρώτη πτήση easy jet από Αγγλία υποδέχτηκαν χτες Κυριακή 17/5/2015 εκπρόσωποι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στο 'Ακτιο

Ο Δήμος Ακτιου Βόνιτσας υποδέχθηκε χτες στο αεροδρόμιο του Ακτίου Βόνιτσας την πρώτη πτήση της easy jet από Αγγλία. Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Σώζος , ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Παντελής  Αποστολάκης  και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βόνιτσας Χρήστος Χασακής. 
Οι εκπρόσωποι του Δήμου μας μοίρασαν από μια τσάντα που περιείχε μέσα βιβλία από το Δήμο μας όπως το Πόλεις και χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, το Λεύκωμα της Παλαίρου, το Ανακτόριο και ένα μπουκάλι κρασί.
Υπήρχαν αντιπροσωπείες από τον Δήμο  Λευκάδας, Πάργας και  Πρέβεζα , όπως και τα αντίστοιχα επιμελητήρια.
Η easy jet θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου προς το Άκτιο και ήδη η εταιρία έχει κάνει διαφήμιση για τον προορισμό αυτό.
Επίσης στην υποδοχή των 180 επιβατών από το Γκατγουικ παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Αντιπερειφερειάρχες από την Πρέβεζα Στράτος Ιωάννου και Περικλής Βασιλάκης.
Η επόμενη εξόρμηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στο Αεροδρόμιο του Ακτίου Βόνιτσας θα γίνει στην υποδοχή της Aegean στις 2 Ιουνίου.

Ο Δήμος ήδη ετοιμάζει τουριστικό Stan που θα διαφημίζει τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και θα στηθεί  στις εισόδους του αεροδρομίου όπου θα υπάρχει και τουριστικός οδηγός.
Η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να εκμεταλλευτεί προς όφελος του Δήμου μας το αεροδρόμιο. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια οι επισκέπτες να στραφούν και προς τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που έχει τρομερή ομορφιά. Φέρνουν καρπούς οι προσπάθειες που έκαναν με τις συναντήσεις και τις ενέργειές τους οι δήμαρχοι Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης της Λευκάδας και Πρέβεζας.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:














google page rank