Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Εντυπωσιακοί Αγώνες επίλεκτων αθλητών ΜΜΑ την Κυριακή 31/5 στη Βόνιτσα

Στο κλειστό γυμναστήριο (ΔΑΚ) Βόνιτσας την Κυριακή 31/5 και ώρα 07:30μ.μ θα πραγματοποιηθούν από επίλεκτους αθλητές αγώνες MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες που περιλαμβάνουν τεχνικές από πυγμαχικά συστήματα όσο και από παλαιστικά συστήματα. Το άθλημα είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και ξεκάνει από την εποχή του αρχαίου Παγκρατίου. 
Οι αθλητές σε αυτό το άθλημα μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε στυλ και οι τεχνικές οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ρυθμίζονται από τους κανονισμούς της εκάστοτε διοργάνωσης).  Στο event που θα πραγματοποιηθεί στις 31/5 στη Βόνιτσα θα συμμετέχουν και θα λάβουν μέρος  σε αγώνες αθλητές από τη Βόνιτσα, τη Λευκάδα   και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Στο συγκεκριμένο event θα γίνουν αγώνες MMA για πρώτη φορά στην Ήπειρο. 

Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Βόνιτσα θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Παρακαλούμε τον κόσμο με την παρουσία του, να στηρίξει το συγκεκριμένο event το οποίο θα έχει δυνατούς αγώνες και όμορφο θέαμα. Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν επίλεκτοι αγώνες στη Βόνιτσα και με την κατάλληλη στήριξη και βοήθεια του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας,  θέλουμε και ελπίζουμε να γίνει θεσμός στην περιοχή.

google page rank