Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σήμερα Παρασκευή 22/5/2015


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

    Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 22η του μηνός Μαΐου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.- Περί επανακαθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «ΣΑΛΤΙΝΗ» στην Δ.Κ. Βόνιτσας, έκτασης 15,00τ.μ., για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.


2.- Περί επανακαθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «Βαθυαβάλι» στην Τ.Κ. Πογωνιάς, έκτασης 15,00τ.μ. για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.

3.- Περί επανακαθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση «150μ. από τη ψαροταβέρνα ΑΝΝΑ και πριν τη διασταύρωση για το ξενοδοχείο ΒΟΥΝΑΚΙ» σε έκταση 10τ.μ. στην Τ.Κ. Παλαίρου για την εκμετάλλευση θαλασσίων μέσων αναψυχής.

4.- Περί επανακαθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ» στην Τ.Κ. Αγίου Νικολάου, έκτασης 15,00 τ.μ. για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.

5.- Περί επανακαθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «Λουτράκι» στην Δ.Κ. Κατούνας, έκτασης 15,00τ.μ., για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.

6.- Περί επανακαθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας μίσθωσης χώρων αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΠΟΤΑΜΑΚΙ», στη Δ.Κ. Παλαίρου έκτασης 15,00τ.μ., για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.

7.- Περί επανακαθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας μίσθωσης χώρων αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΠΟΤΑΜΑΚΙ» κοντά στην Πογωνιά, 200 περίπου μέτρα πριν από την ιδιοκτησία Νίκανδρου Ζερβού, έκτασης 15,00τ.μ., για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.

8.- Περί Κατάρτισης όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ» Θέση B, στην Τ.Κ. Αγίου Νικολάου, έκτασης 15,00 τ.μ. για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων και εκμετάλλευση θαλασσίων σπορ.

9.- Παραλαβή μελέτης «Τοπογραφική αποτύπωση δρόμου Βαρκού προς μέγα Κάμπο». 

10.- Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση καταπάτησης αγροτικού δρόμου.

11.- Περί ορισμού δικηγόρου για γνωμοδότηση σχετικά με την διάθεση του κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Παλαίρου.

12.- Έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού και επανακαθορισμού όρων Διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2015».

13.- Περί καθορισμού όρων δημοπρασίας για την αγορά ακινήτου για την δημιουργία νέου του Νεκροταφείου Τρύφου.

14.- Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

15.- Περί ψήφιση πίστωσης και εκτελέσεως μικρών έργων και εργασιών από τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2015.


                                                       

                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                

                        ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ
google page rank