Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Όλο εκπλήξεις τελικά είναι αυτές οι εκλογές στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας. Πληροφορίες που ήρθαν στο  ΚatounaNews αναφέρουν ότι ένας άξιος και γνωστός μας και χρυσός μας αθλητής της Άρσης Βαρών σε Πάγκο, ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, που με την ψυχή του κράτησε τον αθλητισμό μας και την Ελληνική σημαία ψηλά στο Δήμο μας, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο «Δύναμη Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Αποστολάκη.
Δεν ξέρουμε αν θα είναι υποψήφιος σε τοπικό διαμέρισμα ή στο γενικό ψηφοδέλτιο αν και θα το μάθουμε σύντομα, αφού άλλωστε αύριο είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης των συνδυασμών και όπως ξέρουμε ο συνδυασμός του Γιώργου Αποστολάκη έχει κατατεθεί.  Ανεξαρτήτως αποτελέσματος των εκλογών πάντως εμείς χαρήκαμε διότι τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε, που θα προσφέρουν πολλά στον Δήμο μας κυρίως στον τομέα του Αθλητισμού που έχει μείνει πολύ πίσω.


Καλή επιτυχία Δημήτρη 

Διαβάστε για τον Δημήτρη και τις επιτυχίες του
Μπειτε εδώ:
http://katounanews.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3766.html

google page rank