Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δήλωση του συγχωριανού μας υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νίκου Μπουμπούλη

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014
Δελτίο Τύπου
Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νίκου Μπουμπούλη (MSc Χημικός Μηχανικός, Ελεύθερος Επαγγελματίας):
«Το διακύβευμα των εκλογών είναι ένα καλύτερο αύριο για το τόπο μας. Σε μία δύσκολη εποχή για τη κοινωνία, πήρα την απόφαση να θέσω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον νομό της Αιτωλοακαρνανίας, με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα.
Η κρίση, η ανεργία, η αβεβαιότητα για το μέλλον και η ανασφάλεια των νέων απαιτεί τη συμμετοχή ανθρώπων που με όραμα και διάθεση θα αγωνιστούν για την αντιμετώπισή τους.
Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας Περιφερειάρχης που δείχνει ότι με δουλειά και όραμα η Περιφέρεια μας μπορεί να αλλάξει μορφή σε λίγα χρόνια.
Πρέπει λοιπόν, να μας βρει η επόμενη μέρα, υπεύθυνα παρόντες, έτοιμους να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, με κυρίαρχους στόχους την ανάπτυξη, την αξιοκρατία, την ισονομία, τη διαφάνεια.
Έχουμε νέες ιδέες για το αύριο. Γι' αυτές τις ιδέες συμμετέχουμε. Ζητώ τη στήριξη σας για να οδηγήσουμε το τόπο μας σε ένα καλύτερο μέλλον».




google page rank