Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12/2013 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Κομπωτής. Απ΄ το πρωί τα παιδιά του χορευτικού έψαλλαν τα κάλαντα στις γειτονιές του χωριού.  Στις δώδεκα το μεσημέρι όλο το χωριό αλλά και πολλοί φίλοι επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού, όπου παρακολούθησαν τα τμήματα του χορευτικού που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας. 
Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα όπου συμμετείχε όλο το χωριό και όλοι γλέντησαν με την ψυχή τους. Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου εκφράζει τις βαθιές ευχαριστίες της, σε όλα τα μέλη του συλλόγου που συνέβαλλαν στην άρτια οργάνωση και επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Στις γυναίκες αλλά και τους άντρες του χωριού για την δημιουργία και την προσφορά από μέρους τους όλων αυτών των φαγητών και γλυκών που αποτέλεσαν ένα πολύ πλούσιο μπουφέ. 
Ξεχωριστά αναφέρουμε τις προσφορές του συγχωριανού μας Λίβα Ηρακλή που ζει στην Αμερική και κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του κόστους του Δένδρου που στολίσαμε στην πλατεία, επίσης τις προσφορές των Καπότη Γιώργου και Λίβα Χρήστου οι οποίοι κάλυψαν την εκδήλωση με άφθονο κρασί για όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στην τηλεόραση του Αχελώου που μας τίμησε με την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο π. Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Δημήτριος Τζαβαλάς, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και π. Δήμαρχος Ανακτορίου, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης, ο π. Αντιδήμαρχος Ανακτορίου, Γεωπόνος, Νικόλαος Πάντας από την Βόνιτσα.
Από καρδιάς μας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους.
 Είθε ο γεννηθείς Χριστός να μας έχει όλους υπό την σκέπη του.



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 

















































google page rank