Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Γυμνασίου Αμφιλοχίας που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα


Δυναμικό  παρών  έδωσαν   γονείς , μαθητές , καθηγητές και όχι μόνο, στο χριστουγεννιάτικο χορό που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το δεκαπενταμελές  του Γυμνασίου Αμφιλοχίας,  χτες βράδυ στο  AMBRAKIA RESTAURANT  για Φιλανθρωπικό σκοπό. Χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκομένους απηύθηνε η κ. Φίλου Ειρήνη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,  η  διευθύντρια του Γυμνασίου   Καραγιάννη  Αναστασία   και ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς Ζαχαράκης Γιώργος . Στη συνέχεια η χορωδία του Γυμνασίου εντυπωσίασε, λέγοντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. 
Η  βραδιά περιελάμβανε  λαχειοφόρο  αγορά με πλούσια δώρα , από την οποία συγκεντρώθηκε ένα αρκετά σημαντικό πόσο, το οποίο  θα διατεθεί αποκλειστικά για  φιλανθρωπικό σκοπό. 
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν,  ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Κοιμήσης, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας κ. Γιάννης Πρεβεζάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπούλιας Γρηγόρης, ο πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Μάρκος Βασίλας, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τσόγκας, ο Διοικητής της Τροχαίας Αμφιλοχίας κ. Ζαραϊδώνης. Η εκπληκτική σύνθεση της ορχήστρας με τον σπουδαίο Γ. Τσούμα στο Μπουζούκι, στα πλήκτρα Τραγουδάρας, στο τραγούδι ο  μοναδικός Τόλης, Ν. Πρεβεζιάνος, Γιάννης Δάγλας και η  Νατάσα κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες.
Καλές Γιορτές !!
Μαρία Ζαβιτσάνου
Φωτορεπορτάζ: Μ. Ζαβιτσάνου
 maistros

google page rank