Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου


Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 27 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.- Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου για παραλαβή Υπηρεσιών που δεν συνιστούν έργα για το έτος 2014. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
2.- Ορισμός επιτροπής για την παραλαβή έργων έτους 2014. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
3.- Περί ορισμού μελών Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών για εκμίσθωση ή εκποίηση πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2014. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
4.-Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
5.- Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου ως μέλους της τριμελούς Επιτροπής Κατάρτισης Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας, γεννηθέντων το έτος 2013. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
6.- Πρόσληψη προσωπικού με ημερομίσθιο, με βάση τις διατάξεις της περίπτ. κ΄παρ 2 του άρθρου 12 του ν. 4071/2012 για το έτος 2014. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
7.- Περί ορισμού Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Δ.Δ. Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Μπουρσινός)
8.- Αίτηση των Παπαστέλιου Μαρίας και Παναγιώτας για Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως Βόνιτσας στα Ο.Τ. 55-55Α. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
9.- Περί ορισμού Πολιτικού Μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου υπεύθυνου για την άδεια δόμησης και απόφαση για την προσθήκη κατ’ επέκτασης Σφαγείων Κατούνας. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
10.- Συζήτηση αιτήματος του Συλλόγου Έρευνας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ».
11.- Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 - τακτοποιητική. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΑΓΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

google page rank