Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τι συμβαίνει στο Κ.Υ. Κατούνας;

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Κατούνας και πολύ περισσότερο οι κάτοικοι της περιοχής, έχουν αρκούντως αναδειχθεί… Λύσεις δεν βλέπουμε ακόμη!
Μέσα σε όλα αυτά, πάντως, οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής στο agrinioreport.com έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της απόλυτης απαξίωσης και επικίνδυνου εμπαιγμού των πολιτών.
Καταγγέλλουν, λοιπόν, ότι πήγαν στο Κ.Υ. ημέρες που το πρόγραμμα έλεγε ότι υπάρχει εφημερία, …γιατρό όμως δεν βρήκαν! Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο Κ.Υ. μια μέρα υπάρχει (στα χαρτιά όπως φαίνεται) εφημερία, πέντε δεν υπάρχει!
Μας έδωσαν και ημερομηνίες, μάλιστα. Πρόσφατα παραδείγματα μη παρουσίας γιατρού, ενώ εφημέρευε, η 16η , η 18η  και η 21η Αυγούστου.
Εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν όντως έτσι συνέβη, δεν έχουμε και κανένα απολύτως λόγο να αμφισβητήσουμε αυτό που μας μετέφεραν κάτοικοι, που βιώνουν το πρόβλημα από κοντά.
Ελέγχει, αλήθεια, κανείς αν εκτελούνται οι εφημερίες;
Σε παλιότερους «εφόδους» σε διάφορα Κ.Υ. του νομού, πάντως, είχαν διαπιστωθεί αδικαιολόγητες απουσίες. Κοπάνες… για να συνεννοούμαστε.
Σημείωση 
Να συμπληρώσουμε στο δημοσίευμα του κ. Μπερίκου πως σ' αυτές τις μέρες που δεν πήγαν οι γιατροί είχαμε έκτακτα περιστατικά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες. 
Αλήθεια ποιος θα είναι ο υπεύθυνος αν συμβεί το "χειρότερο" σε κάποιον κάτοικο της περιοχής μας; 
Συμπληρώνοντας τις παραπάνω ημερομηνίες  του άρθρου, στις 17 και στις 19 δεν είχε εφημερία καθόλου και όπως μας ενημέρωσαν και στο πρόγραμμα ούτε αύριο έχει στις 23/8/2013. 
Να μας απαντήσει ο Διοικητής του Νοσοκομείου το γιατί;
Ας μας απαντήσει επιτέλους και ο διευθυντής του Υπουργείου Υγείας κ. Δαβουρλής.
Δυστυχώς δικαιωθήκαμε και ο Αύγουστος κοντεύει να βγει και οι χιλιάδες συνδημότες μας είναι χωρίς εφημερεύοντες γιατρούς "απαγορεύεται να αρρωστήσει κάποιος μετά το μεσημέρι". 
google page rank