Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Προσλήψεις 23 ατόμων από την 22η ΕΒΑ για Ιόνια και Ακτιο – Αμβρακία


Στην ανακοίνωση πρόσληψης 23 ατόμων προχώρησε η 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για τις ανάγκες των έργων της Ιόνιας οδού και του άξονα Ακτιο – Αμβρακία.
Στην πρώτη περίπτωση η 22η ΕΒΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για το υποέργο «Αρχαιολογικές εργασίες της 22ης ΕΒΑ» του έργου ΕΣΠΑ) «Κατασκευή Οδικής Σύνδεσης περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα Β-Ν » και το οποίο θα εκτελεσθεί απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την 22ης Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Ναύπακτο του Νομού Αιτωλ/νίας.
Προβλέπεται μία (1) θέση με διάρκεια σύμβασης από την ημερομηνία πρόσληψης και όχι πέραν της 31-12-2013 ΔΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ για το έργο: ΔΡΥΜΟΣ (Ν. Αιτωλ/νίας), εργασίες 22ης ΕΒΑ και έντεκα (11) θέσεων με διάρκεια σύμβασης από την ημερομηνία πρόσληψης και όχι πέραν της 31-12 2013 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ για το έργο: ΔΡΥΜΟΣ Ν. Αιτωλ/νίας), εργασίες 22ης ΕΒΑ.

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ 22eba-aktio
Στην δεύτερη περίπτωση ανακοίνωσε την  πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για το υποέργο «Αρχαιολογικές εργασίες της 22ης ΕΒΑ» του έργου «Αποπεράτωση Οδικών Υποδομών Αυτοκινητοδρόμου : Ιόνια Οδός από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα, ΠΑΘΕ Αθήνα (Α/Κ Μεταμόρφωσης)- Μαλιακός (Σκάρφεια ) και συνδετήριος κλάδος
του ΠΑΘΕ Σχηματάρι-Χαλκίδα», ενταγμένο στο ΕΣΠΑ «Ενίσχυση Προσπελασιμότητας 2007-2013» και το οποίο θα εκτελεσθεί απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την της 22ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Ναύπακτο του Νομού Αιτωλ/νίας.
Προβλέπεται η κάλυψη έντεκα (11) θέσεων με διάρκεια σύμβασης δέκα (10) μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι τη λήξη του έργου, εφόσον αυτό συνεχισθεί ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ  για το έργο: Αποπεράτωση Οδικών Υποδομών Αυτοκινητοδρόμου: ΕΡΓΑ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ (από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα» Ν. Αιτωλ/νίας), έργα 22ης ΕΒΑ.
Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ 22eba-ionia
agriniopress
google page rank