Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τρία μνημόσυνα και μια χειροτονία Διάκου έγιναν την Κυριακή στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κ. Κοσμά.


Την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου  ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑΣ, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονίαν του κ. Αριστοτέλη Κούτσικου από τη Βόνιτσα και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στο τεσσαρακονθήμερον Μνημόσυνο του Γέροντος πατρός Παντελεήμονος Φίλιππα και  δυο ακόμα αξιόλογων συγχωριανών μας του Χρήστου Μπερίκου και Πηνελόπης Καρέλου. 
Την ημέρα αυτή πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία τα μνημόσυνα και την χειροτονία του Αριστοτέλη Κούτσιου από την Βόνιτσα, ανάμεσά τους ο Αντιδήμαρχος Στούπας Κων/νος,  ο Δημοτικός Σύμβουλος  Δημήτριος Τζαβαλάς, ο Πρώην Δήμαρχος Ανακτορίου -Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο μας Γιώργος Αποστολάκης, ο ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονίας Ακαρνάνων με έδρα τη Βόνιτσα Στέλιος Ντίνος
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 








google page rank