Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο μπάρμπα Βασίλης Σκουλικαρίτης κυκλοφορεί με το ηλεκτρικό του μηχανάκι πήγε στην πλατεία ήπιε το καφεδάκι του έκανε ψώνια και επιστρέφει στο σπίτι.   
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 
Μας χαιρετάει ο Σπύρος Κελεπούρης που είναι χειριστής στο μηχάνημα που εργάζεται στο έργο αντικατάστασης του Δικτύου ύδρευσης. 

Ο Σερ Βασιλείου και μηχανόβιος κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες  με τη HARLEY στην πλατεία της Κατούνας. 
Παρά ταύτα όμως όποιος χρειαστεί μετακόμιση κλπ μιας και είναι μεταφορέας το τηλέφωνο του είναι γνωστό σε όλους. 

«Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε»  η «Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον» Κάθονται στην μέση της πλατείας οι δυο επιχειρηματίες Νικόλαος Γιαννούλης και Απόστολος Σκυφτούλης ιδιοκτήτες αντίστοιχα του καφέ picantilly και ο Σίμος περιμένοντας πελάτες από τη Βόνιτσα. Όλο κάνουν πως τσακώνονται αλλά για τα μάτια του κόσμου όμως.  

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» επιχειρηματίας κι αυτός ο Βασίλης Παπαχρήστος στο καφέ sugar με το Βράχο της Κατούνας πρώην Δήμαρχο Απόστολο Κατσίκα που είναι ένας από τους εκλεκτούς θαμώνες.

Ο “Μίμης” έτσι τον λένε  τον Δημήτριο Σκυφτούλη που διαθέτει παραδοσιακή ταβέρνα  στην πλατεία δίπλα και κάτω από το σιντριβάνι. Είναι από τις πιο παραδοσιακές γεύσεις αλλά έχει αποκτήσει και ένα σύγχρονο όνομα από τη νεολαία  το λεγόμενο   ΨΗΤΑ-GOODΥS.

Έβαλε αρνί ο Κώστας Νάκος σε λίγο θα είναι έτοιμο. Λες να περιμένει τον ΤάνταροΆστο καλύτερα Κώστα.
Να και ο Μπαρμπα Γιώργος Κωλέτσης εγκατέλειψε την Αθήνα πρόσφατα και την Πλατεία Αττικής που σύχναζε και ξεκουράζετε έξω από μια κλειστή ψησταριά, το μεσημέρι κατάστημα της Αλέκας
Γεια σου μάγκα Κωνσταντή Γιαννούλη με τον ψαρρή σου. Κράτα άμυνα οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι.

Η καθημερινή συνάντηση στο καφέ Σίμος διακρίνουμε τον φίλτατο Παναγιώτη Φίλη ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού μας
Ετοιμάζεται ο Κώστας Μαυρομμάτης γέννημα θρέμμα της πλατείας και αυτός. Πήρε το πιεστικό και καθαρίζει τον τοίχο. Άλλωστε Άγιες μέρες έρχονται..




Συνεχίζεται
google page rank