Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ "ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ"

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ: 

Έκανε την διαφορά και φέτος ο Χορός του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου 2013 στο κατάμεστο "Αθηνών Αρένα" και ήδη συζητείται ως ο πιο επιτυχημένος των τελευταίων ετών.
Η άψογη διοργάνωση αλλά και το καταπληκτικό πρόγραμμα του "Αθηνών Αρένα" με τον Αντώνη Ρέμο, τον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα, να αναδύονται μαγικά από την ειδικά διαμορφωμένη κυκλική σκηνή, ο εκπληκτικός φωτισμός, τα video wall, πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα που θα μείνει αξέχαστο στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου..
Στα συν της βραδιάς και η φιλική συμμετοχή του Νίκου Μακρόπουλου.
Το κέφι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους Κατουνιώτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του προγράμματος, να σιγοτραγουδούν και να επιβραβεύουν τους καλλιτέχνες με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.
Μοναδικές οι ερμηνείες από τον καταπληκτικό Αντώνη Ρέμο στο "Είναι στιγμές", "Έλα να με τελειώσεις", "Εκατό φορές κομμάτια", "Κάθε φορά που σε θυμάμαι", "Τι ήμουνα για σένανε", "Δεν τελειώσαμε"…, τον αισθαντικό Στέλιο Ρόκκο με το "Έμεινα εδώ", "Είμαι δικός σου" , “Mεγάλες αγάπες” “Θυμάμαι”.. την Ελένη Φουρέιρα "Πιο έρωτας πεθαίνεις"… και "Όταν για μένα θα μιλάς" από τον Νίκο Μακρόπουλο
Εν μέσω οικονομικής και κοινωνικής κρίσης έστω και μια βραδιά έκανε όλους να ξεχαστούν και να ταξιδεύσουν με τις όμορφες φωνές των καλλιτεχνών.
Ήταν κατά κοινή ομολογία η εκδήλωση της χρονιάς, εμείς πάντως ευχόμαστε και του χρόνου να έχουμε όλοι υγεία και να ανταμώσουμε πάλι σε τέτοιο κλίμα διασκέδασης...
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους που συμμετείχαν αλλά και όσους με τον τρόπο τους βοήθησαν την μεγάλη αυτή βραδιά. 










































































ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ:






google page rank