Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πάτρα: Γάζωσαν κλάμπ και σκότωσαν 1 άτομο



ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Σύσκεψη αυτή την ώρα στην ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα σε σχέση με το φονικό. Ξεκαθαρίστηκε οτι χρησιμοποιήθηκαν 2 όπλα. Ενα αυτόματο όπλο κι ένα πιστόλι.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Νεκρός είναι ο Βασίλης Σινούρης ετών 35. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο Κωστας Φράγκος 32 χρονών.
Οι δράστες ήταν δύο. Επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν λευκά κράνη. Πυροβόλησε ο συνεπιβάτης. 20 με 23 κάλυκες βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 03:30 έξω από την είσοδο νυχτερινού καταστήματος, στον οδό Σαχτούρη, στο κέντρο της Πάτρας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως νεκρός είναι ο Βασίλης Σινούρης ετών 35. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο Κωστας Φράγκος 32 χρονών. Αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση.
Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ προς την είσοδο του μαγαζιού. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας υπάλληλος του καταστήματος.
Πληροφορίες αναφέρουν και για ένα τρίτο θύμα με ελαφρύτερα τραύματα.
Οι δράστες που διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα, φέρονται να πυροβόλησαν δεκάδες φορές.
Οι πρώτες πληροφορίες από τον τόπο του εγκλήματος και τους κάλυκες που βρέθηκαν είναι πως το όπλο που χρησιμοποίησαν ήταν τύπου "Σκόρπιον" ή "Ούζι" (υποπολυβόλο).
Εκτιμάται οτι οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 20 φορές γαζώνοντας την είσοδο του κλαμπ. Αυτή την ώρα η οδός Σαχτούρη είναι κλειστή. Άνδρες της Αστυνομίας συλλέγουν υλικό και φωτογραφίες έξω από το κλαμπ.
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.

Pelop.gr
google page rank