Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη συμμετοχή στην Εκδήλωση ΠΑΝ.ΣΥ και ΑΙΠΟΕ ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά»



Μεγάλη ήταν η συμμετοχή Αιτωλοακαρνάνων στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ)  και την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε) το Σάββατο 23 φεβρουαρίου 2013, το απόγευμα στη στοά του βιβλίου, στην Αθήνα.
     Η παρουσία πολλών Αιτωλοακαρνάνων δείχνει την συμπαράστασή τους στο δίκαιο αίτημα να παραμείνουν τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Αιτωλοακαρνανία και γι’ αυτό πρέπει άμεσα, όλοι μαζί να συμπαραταχθούνε και να οριστικοποιήσουνε ένα θετικό αποτέλεσμα, προς όφελος του νομού μας......
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


     Αυτή την στιγμή και χωρίς καμία καθυστέρηση πρέπει όλοι οι φορείς  ενωμένοι σαν μία γροθιά και με όλες τους τις δυνάμεις- να στηρίξουνε τα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα ενάντια στο Σχέδιο «Αθηνά».

      Κεντρικοί ομιλητής ήταν ο καθηγητής πανεπιστημίου και πρόεδρος της ΑΙΠΟΕ Παναγιώτης Κοντός, ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ  Παναγιώτης Χολής και οΠρόεδρος Τ.Ε.Ι. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου.
      Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο αναπλ. υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, οι Βουλευτές του Νομού (ΣΥΡΙΖΑ) Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου  Γιάννης Μπουλές και  ο Προϊστάμενος του Τμήματος ΤΕΣΥΔ Ναυπάκτου Βασίλης Τριανταφύλλου, ο Μιχαλάτος Παναγιώτης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πολιτευτής Νίκος Καραπάνοςπου όλοι ανεξαιρέτως τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης της αυτονομίας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στην Αιτωλοακαρνανία.



























































XIROMERONEWS
google page rank