Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Χριστόδουλος Παμπλέκης» (ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)



Σε ένα όμορφο περιβάλλον έγινε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», στις 10/02/2013 το μεσημέρι στο κέντρο «Βalsamico» στο Μπουρνάζι. Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο και γλέντησαν ως αργά. 
Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Πόπης πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά. 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μασαλής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος.
Ο Σύλλογος δρομολόγησε και λεωφορείο από το χωριό όπου πολλοί συγχωριανοί ήρθαν στην εκδήλωση. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο βουλευτής Κων/νος Μπαρμπαρούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτριος Στεργίου, από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και τέχνης τα μέλη του Δ.Σ.: Γεώργιος Μπαρμπαρούσης και Μαρία Πίτα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Βαγγέλης Κουτιβής, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς, από τον Σύλλογο Θυρειωτών η Σώζου Ελευθερία, από το Σύλλογο Γουριάς η Άννα Σταμουλακάτου
Το γλέντι άναψε για τα καλά όταν ανέβηκε στην πίστα ο Βελισσάρης και ο Πάνος Πλαστήρας με το κλαρίνο του και τους ξεσήκωσαν όλους. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους περευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. 


























































































ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΙΝΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ 

google page rank