Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 27-2-13 ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΑΚΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ : Δίνουμε τη μάχη για την παραμονή του ΤΕΙ όλοι μαζί. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)



ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ 35 ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 



Πάνε να μας αποδυναμώσουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.
-Λαϊκή απαίτηση οι βουλευτές μας να μας υπηρετούν. Να δώσουν τη μάχη μαζί μας και γι’αυτό,τους καλούμε να προετοιμαστούν γι’αυτή τη μάχη.
Δεν θα αποχωρήσουμε από  την Αθήνα αν δεν πάρουμε το ΝΑΙ για την παραμονή του τμήματος στην πόλη μας. Αυτά δήλωσε ο Δ.Καραχάλιας λίγο πριν τρέξει την απόσταση Ναύπακτος-Αθήνα προκειμένου να επιδώσει με τα ίδια του τα χέρια το ομόφωνο ψήφισμα του δήμου  Ναυπακτίας αλλά και την απαίτηση όλης της Ναυπακτιακής κοινωνίας  για την παραμονή του ΤΕΣΥΔ στην πόλη. Ο Δημήτρης ξεκίνησε στις 19:00 το απόγευμα από το λιμάνι μαζί με τις ευχές όλων μας και μετά από 36 περίπου ώρες το πρωινό της Παρασκευής λίγο μετά τις 10 το πρωί θα βρίσκεται έξω από το υπουργείο παιδείας όπου θα παραδώσει ο ίδιος μαζί με τους υπόλοιπους φορείς του δήμου το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου.H παρουσία του κόσμου στο χώρο του λιμανιού ήταν συγκινητική,ενώ πρόσφερε το ζεστό του χειροκρότημα στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του















































Φωτογραφίες: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
google page rank