Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Έμαθε ότι η γυναίκα του είναι δίγαμη από φωτογραφίες στο Facebook

Ένας κάτοικος της Ουαλίας υπέστη το σοκ της ζωής του όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε πρόσφατα παντρευτεί στα κρυφά τον εραστή της, μέσα από τις φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής που η δίγαμη σύζυγος ανάρτησε στο Facebook, γράφει σήμερα η εφημερίδα Daily Telegraph.
Παρότι η 35χρονη Λίζα 'Εβεραντ προσπάθησε να εξηγήσει στον σύζυγό της ότι δεν φορούσε νυφικό, αλλά ήταν παράνυμφος στο γάμο μιας φίλης της, ο 'Ελιοτ 'Εβεραντ, ένας πωλητής ηλικίας 38 ετών, πήγε να το εξακριβώσει στο δημαρχείο.
Παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον 'Ελιοτ και ήδη δύο φορές χωρισμένη, η Λίζα "του" είχε πράγματι παντρευτεί μυστικά --και παράνομα-- με τον εραστή της τον Ιούλιο.

Ο πληγωμένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση. "Του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι", είπε ο δικηγόρος του 'Ελιοτ.
Ο δικαστής στο δικαστήριο του Κάρντιφ, στη νοτιοδυτική Βρετανία, κατήγγειλε τον "εγωισμό" και την "απιστία" της Λίζας και την καταδίκασε σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.
Μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο από προηγούμενο γάμο και δύο με τον 'Ελιοτ, η Λίζα υποχρεώθηκε να αφήσει την άνετη συζυγική κατοικία Νο 1 στο Τσέπστοου για να εγκατασταθεί με τον σύζυγο Νο 2 σε διαμέρισμα εργατικής πολυκατοικίας. 
google page rank