Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση παράδοσης της παράκαμψης Αμφιλοχίας

Στην Ιονία Οδό αύριο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης – Αναμένεται ανακοίνωση παράδοσης της παράκαμψης Αμφιλοχίας
Τον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού επισκέπτεται αύριο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης
Η επίσκεψη του υπουργού στο έργο που βρίσκεται στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του, θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. από το μεγαλύτερο τεχνικό έργο της Ιόνιας οδού, τη δίδυμη σήραγγα της Κλόκοβας.
Ο κ. Σπίρτζης θα επιθεωρήσει την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών που εξελίσσονται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, έως και το νομό Ιωαννίνων.
Όπως όλα δείχνουν στην αυριανή επίσκεψη Σπίρτζη στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού θα ανακοινωθεί και η λειτουργία του πρώτου τμήματος του αυτοκινητόδρομου (Παράκαμψη Αμφιλοχίας) που μαζί με το ήδη σε λειτουργία τμήμα της παράκαμψης Αγρινίου θα αποτελέσει ένα συνεχές τμήμα σχεδόν 60χλμ.
Να σημειωθεί πως η παράκαμψη της Αμφιλοχίας είναι έτοιμη από τα τέλη Αυγούστου, παρόλα αυτά όμως δεν παραδίδεται στην κυκλοφορία κάτι που είχε ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, πως μέχρι το Μάρτιο η Ιόνια Οδός θα παραδίδεται τμηματικά.
Τίποτα από αυτό όμως δε συνέβηκαι έτσι  παραμένουν σε ομηρία χιλιάδες διερχόμενοι πολίτες καθημερινά καθώς και ολόκληρη η τοπική κοινωνία.
e-maistros
google page rank