Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΡΟΣ B': Μαγική βραδιά στην Πάλαιρο


Με μεγάλη επιτυχία και κάτω από το φως του φεγγαριού έγινε τη Παρασκευή το βράδυ στην Πάλαιρο η παράσταση "Πανσέληνος... Στην απλωσιά της αγάπης", με τον Δημήτρη Βερύκιο. 
Σε μια πλατεία όπου τριγύρω της υπήρχαν νεοκλασικά σπίτια σε ένα εκ των οποίων γεννήθηκε ο σκηνοθέτης του ελληνικού κινηματογράφου Ντίνος Δημόπουλος, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια παράσταση με ποίηση, τραγούδι και μουσική. Η ερμηνεία του Δημήτρη Βερύκιου, και της Ντομένικας Ρέγκου μάγεψαν το κοινό.
Ο Δημήτρης ο ΒερΎκιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους, τη πρόεδρο του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ Σπυριδούλα Ζερβουλη και τη Δημοτική αρχή. 
Επίσης εξέφρασε την επιθυμία η παράσταση αυτή να γίνει αφορμή για άλλες που θα ακολουθήσουν.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Παλαίρου Δημήτρης Στάχτιαρης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσακάλης, ο πολιτευτής Γιάννης Κολοβός, ο πρώην δήμαρχος Νίκος Σολδατος, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Κώστας Γεροκωστοπουλος και ο Θανάσης Κασόλας, ο ιερέας της Παλαίρου πάτερ Κώστας Γατσούλης και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Στέλιος Ντίνου.



google page rank