Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής Α’ ΕΠΣΝΑ. Ο Αμβρακικός Λουτρού έχασε από τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Ήττα 3-1 εκτός έδρας για τον Αμβρακικό Λουτρού
Με ήττα ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τον Αμβρακικό Λουτρού που ηττήθηκε με σκορ 3-1 στο Δοκίμι.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 31΄ όταν ο Καρτσακλής κέρδισε πέναλτι και ο Φώτης Κορομηλάς ευστόχησε στην εκτέλεση. Μάλιστα ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρία να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 45΄ με την κεφαλιά του Δαλαγιώργου να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλή Στασινού πίεσε, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να συνδυαστούν σωστά και η ισοφάριση ήρθε στο 72΄ με σουτ του Μακρυπίδη από το ύψος της περιοχής. Η συνέχεια όμως ανήκε στον Απόλλωνα που δεν πτοήθηκε από το 1 – 1 και από το γεγονός ότι δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ΄κομμάτι του δευτέρου μέρους. Στο 76΄ μετά από σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα ο Γιαννακάς έκανε σουτ που κόντραρε και η μπάλα έφτασε στον Κοτρότσο που με πλασέ από κοντά έκανε το 2 – 1 και στο 83΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φώτη Κορομηλά ο Ζαχαράκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το φιλμ του αγώνα.
9΄ Ωραίος συνδυασμός Νίκου Αθανασίου και Γιαννακά ο πρώτος κάνει στο τέλος κακό κοντρόλ και μαζεύει ο Στασινός.
31΄ Γκολ. Ο Καρτσακλής ανατρέπεται από το Ζοτάι και ο Κέκελος δίνει το πέναλτι. Ο Φώτης Κορομηλάς ευστοχεί και κάνει το 1 – 0.
45΄ Φάουλ του Κορομηλά ο Δαλαγιώργος πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και μπλοκάρει ο Στασινός.
47΄ Συρτή σέντρα του Μακρυπίδη από αριστερά ο Μπρέσιακας πιάνει το σουτ και η μπάλα φέυγει άουτ.
65΄ Φάουλ του Μπρέσιακα από δεξιά οι αμυντικοί απομακρύνουν και η μπάλα φτάνει στον Αλπέντζο που σουτάρει ελάχιστα άουτ.
72΄ Γκολ. Ο Μακρυπίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα να βρει αρχικά στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα για το 1 – 1.
76΄ Γκολ. Σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά ο Γιαννακάς πιάνει το σουτ που κοντράρει και η μπάλα φτάνει στον Κοτρότσο που από κοντά πλασάρει για το 2 – 1.
83΄ Γκολ. Φάουλ του Φώτη Κορομηλά από δεξιά ο Ζαχαράκης με κεφαλιά κάνει το 3 – 1.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης (12΄ λ.τ. Δαλαγιώργος), Κοτρότσος, Αθανασίου Α., Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (77΄ Μανουσάκης), Ζαχαράκης, Αθανασίου Ν. (85΄ Σταύρου).
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Πατσιαλός, Ζίγκηρης (20΄ λ.τ. Τσιλίκης), Φονιάς (55΄ Αλπέντζος), Τσιλιπάνος, Ζοτάι, Παγώνης, Μπρέσιακας, Μακρυπίδης, Γώγα (55΄ Καβαλιέρης), Αυγέρης.
Αποτελέσματα  1ης Αγωνιστικής Α’ ΕΠΣΝΑ
Αμφίλοχος – Ομηρος Νεοχωρίου 1-1
Ναυπακτιακός Αστέρας – Παναμβρακικός Μπούκας 0-
Αναγέννηση Θέρμου – Α.Ε.Βάλτου 0-1
Απόλλων Δοκιμίου – Αμβρακικός Λουτρού 3-1
Αχελώος Αγγελοκάστρου – Ατρόμητος Αντιρρίου 1-0
Α.Ε.Μεσολογγίου – Φλόγα Παλαιομάνινας 1-4
Θύελλα Παραβόλας – Νέος Θέρμιος Απόλλων 3-2
Α.Ο.Χάλκειας – Αρης Αιτωλικού 1-2

πηγή:olatagoal.gr
google page rank