Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΗΣΣΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ )

Ο Ιππικός όμιλος Κατούνας ξαναζωντάνεψε την μεγάλη γιορτή στην Νησσα της ενότητας Μεδεώνος.
Το φετινό 8ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στη θέση Νήσσα, στην ενότητα Μεδεώνος κοντά στην Κατούνα και Τρύφου Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας συνεχίζεται μέχρι αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο που έγινε τα τελευταία χρόνια . 
 Το καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας, τα περήφανα άλογα με τους καβαλάρηδες, τα χορευτικά του συλλόγου Αστακού, το γλέντι και οι ψητές προβατίνες είχαν την ονομαστική τους. 
Η επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας η ιππική παρέλαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο η πραγματική απόλαυση  από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής...
η γευστική και πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που πρόσφερε ο σύλλογος απο τους φίλους κτηνοτρόφους της περιοχής,   και ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα του δημοτικού τραγουδιού!!!
Μπράβο στον Πρόεδρο Δημήτριο Καραμπέκιο και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου, και μπράβο στους εθελοντές................συνεχίζεται 
ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΏΟΥ




 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ.
































































ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
google page rank