Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

   
Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Το κουδούνι του σχολείου σίγησε για να ακουστούν τα τζιτζίκια των καλοκαιρινών διακοπών. Οι μαθητές και οι μαθήτριες αφήνουν το μολύβι και αρπάζουν το παγωτό!  Σε αυτό το όμορφο κλίμα τελείωσε το διδακτικό έτος 2015-2016 και πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης, την Τρίτη 14 Ιουνίου.
Το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε μουσική, χρώματα, ποιήματα, σκετσάκια και χαρούμενους γονείς/κηδεμόνες με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Δημοτικού καλούσαν το καλοκαίρι να έρθει και πάλι. Με τη σειρά τους τα παιδιά της Β’ τάξης άπλωσαν τις πετσέτες τους και έκαναν ηλιοθεραπεία. Η Γ’ τάξη έφερε τα καλοκαιρινά φρούτα στη σκηνή και η Δ’ προσέφερε στο κοινό κωμικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Τέλος οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ τάξης επανέφεραν στο σήμερα τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και η Στ’ τάξη παρουσίασε την πραγματικότητα του τουρισμού στα ελληνικά νησιά.
Από το όμορφο αυτό κλίμα της γιορτής δεν έλειψε η συγκίνηση του αποχωρισμού της Έκτης, της μετάβασής της από το «μικρό» Δημοτικό σχολείο, στο «μεγάλο» Γυμνάσιο. Οι εκπαιδευτικοί ευχόμαστε στους μαθητές και στις μαθήτριες της Στ’ τάξης, της Α’ Γυμνασίου πλέον, καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
  Τελειώνοντας, εκ μέρους των εκπαιδευτικών θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων τους φορείς της τοπικής κοινωνίας που υποστήριξαν το Δημοτικό σχολείο Κατούνας για ένα ακόμη διδακτικό έτος, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας για τη συνεργασία καθώς και όλους εκείνους που αφιέρωσαν χρόνο και προσπάθεια για το καλό του Δημοτικού μας σχολείου.
Με τιμή
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια  
Σταματίνα Παπαδοπούλου

Οι εκπαιδευτικοί του σχ. Έτους 2015-2016:
Α’ τάξη: Μέλλος Βασίλειος
Β’ τάξη: Αχυριάτη Χριστίνα
Γ’ τάξη: Παπαδοπούλου Σταματίνα
Δ’ τάξη: Κορώζη Αλεξάνδρα
Ε’ τάξη: Τσαγκογιάννη Ξένια
Στ’ τάξη: Γκορτζής Ελευθέριος
Τμήμα ένταξης: Χατζή Ελευθερία
Ολοήμερο τμήμα: Γιωτίτσας Χάρης
Γυμναστής: Ευαγγέλου Γεώργιος
Μουσικός: Γιουλμπάνογλου Ευστράτιος









































google page rank