Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΚΕΝΤΡΙ: Της Ν.Δ. έγινε στο ΠΑΣΟΚ Αγρινίου η κάλπη μεταφέρθηκε με συνοδεία στην Αθήνα και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα

Πληροφορίες του katouna News αναφέρουν πως η κάλπη του ΠΑΣΟΚ Αγρινίου μεταφέρθηκε στην Αθήνα σφραγισμένη με ελικόπτερο Apache. Εκεί την περίμεναν Βενιζέλος και Λοβέρδος και πλήθος οπαδών του ΠΑΣΟΚ, η Κάλπη τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα μιας και το θαύμα που παρουσιάσθηκε στην κάλπη πρώτη φορά(συνέχεια δηλαδή). Παλιότερα, τότε που τα παιδιά ήταν στην ακμή τους τέτοιο θαύμα είχε παρουσιασθεί και στην Κατούνα. 
Πάντως σήμερα θα περάσουν για προσκύνημα όλοι οι πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και υπουργοί από την Αιτωλοακαρνανία. 
Η δε Φώφη πρότεινε την άμεση λύση του θέματος με Brexitκ των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν παραπάνω. Άμεση ενημέρωση είχε η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. οι οποίοι τόνισαν πως δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα αλλά αν συμφωνούν τα χρήματα με τα ψηφοδέλτια γιατί αυτό έχει ενδιαφέρον μιας και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην Ελλάδα που ψηφίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ άρα λεφτά υπάρχουν. 
Η δε Ακριβή και τα παιδιά της εφορευτικής στο Αγρίνιο αναμένουν τη απόφαση και συνέχεια μιλούν για την προς τα πάνω απόκλιση των ψηφοδελτίων και αν γίνεται να σκίσουν τα ψηφοδέλτια όπως ο Τσίπρας με τα μνημόνια. 
Σύντροφος από τη Ν.Δ. πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που επικοινωνήσαμε μας είπε: εμείς μπορεί να κάναμε κάνα δυο-τρεις  μήνες να κάνουμε  εκλογές που δεν είχαμε fax, αλλά το αποτέλεσμα ήταν "πεντακάθαρο" με την vodafon και  έβγαλε ...........ΚΥΡΙΑΚΟ.



google page rank