Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μεγάλη επιτυχία το 8ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου στην Νήσσα π. Δήμου Μεδεώνος που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 12/6/2016 (παλιά είχε την ονομασία γιορτή Προβατίνας) (δειτε κι άλλες φωτο)



Ο Ιππικός όμιλος Κατούνας ξαναζωντάνεψε την μεγάλη γιορτή στην Νήσσα της ενότητας Μεδεώνος.
Το φετινό 8ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στη θέση Νήσσα, στην ενότητα Μεδεώνος κοντά στην Κατούνα και Τρύφου Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας ήταν κάτι το διαφορετικό και είχε πολύ καλή οργάνωση ήταν το καλύτερο που έγινε τα τελευταία χρόνια.
Το καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας, τα περήφανα άλογα με τους καβαλάρηδες, τα χορευτικά του συλλόγου Αστακού, το γλέντι και οι ψητές προβατίνες είχαν την τιμητική  τους.
Η επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας η ιππική παρέλαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο η πραγματική απόλαυση  από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής...
Η  γευστική και πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που πρόσφερε ο σύλλογος απο τους φίλους κτηνοτρόφους της περιοχής,   και ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα του δημοτικού τραγουδιού!!!
Μπράβο στον Πρόεδρο Δημήτριο Καραμπέκιο και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου.
Το Πρόγραμμα εκδήλωσης περιλάμβανε :
-Παρουσίαση και απονομή μεταλλείων στους συμμετέχοντες καβαλάρηδες.
Παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό Σύλλογο Αστακού
-Δωρεάν ψητή προβατίνα για όλους…
- Ζωντανή ορχήστρα με το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής Κατσίγιαννης Γιάννης Κατσίγιαννη Τζένη, κλαρίνο Αριστόπουλος…
-Γλέντι και χοροί από όλους μέχρι αργά το απόγευμα 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που το καταευχαριστήθηκαν, ανάμεσά τους  ο  Βονιτσάνος  πρώην Υπουργός και  νυν Βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας καραγκούνης, όπως και ο πολιτευτής της Λαϊκής ενότητας Γιάννης Κολοβός από την Πάλαιρο. 
Από την Δημοτική αρχή ήταν ο αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Στούπας, ο Αντιδήμαρχος Τσακάλης Νίκος από την Πάλαιρο, ο πρόεδρος του κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης από την Βόνιτσα, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Καρέλουο πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς  Καφρίτσας και ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Θωμάς Καραμάνης, οι πρώην δήμαρχοι Κατούνας Κουτιβής Κων/νος και Κατσίκας Απόστολος. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθη και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπουμπούλης και άλλοι πολλοί. 
 Ευχαριστήριο
Ο Πρόεδρος του ιππικού ομίλου Κατούνας Καραμπέκιος Δημήτριος και το Δ.Σ. ευχαριστούν, όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης, όπως το Κέντρο Μέριμνας και τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, το χορευτικό του Αστακού που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όλους τους επαγγελματίες και κτηνοτρόφους της περιοχής που βοήθησαν με προβατίνες που ξεπέρασαν τις εκατό,  όλους τους καβαλάρηδες που ήρθαν με τ’ άλογά τους για την εκδήλωση και όλο τον κόσμο που ήρθε στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία της περιοχής μας.
Φυσικά και την τηλεόραση ΑΧΕΛΩΟΣ TV που κάλυψε την εκδήλωση 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:










































































































































google page rank