Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ημερίδα για αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά του ΚΠΕ Θέρμου

Κυριακή 5 Ιουνίου του 2016 στις 10:30 στο Θέρμο.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμου και στο πλαίσιο του Έργου "Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία" διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ‘Βιολογική καλλιέργεια αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών και έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας μέσω προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης’.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου του 2016 στις 10:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θέρμου. Η ημερίδα απευθύνεται στους κατοίκους του νομού που σκοπεύουν να ασχοληθούν με την βιολογική καλλιέργεια αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών. Στόχος μας είναι η επιμόρφωση και ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών. Επίσης στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων και ανταλλαγής απόψεων για σημαντικά ζητήματα που αφορούν το χώρο της συγκεκριμένης καλλιέργειας.
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις: .....

•    Γιατρός του Κέντρου Υγείας Θέρμου, ο οποίος θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την αντιμετώπιση της αλλεργίας από φυτά.
•    Γεωπόνος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που ισχύουν για την καλλιέργεια αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών.
•    Γεωπόνος της εταιρείας ΑΝΘΗΡ ΑΒΕΕ με έδρα τη Νεάπολη Αγρινίου, ο οποίος θα αναφερθεί στη βιολογική καλλιέργεια των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών και τη διάθεση στην αγορά των παραγόμενων προϊόντων.
    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

google page rank