Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Σήμερα 22 Μαΐου τα εγκαίνια της ΑΜΦΙΓΑΛ

 Εννέα χρόνια μετά, ύστερα από επίπονη προσπάθεια, εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που μαστίζει τη χώρα, το μεγάλο όραμα έχει πλέον υλοποιηθεί. Και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του εργοστασίου, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας, την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί. 
Η σημασία της ίδρυσης της ΑΜΦΙΓΑΛ είναι προφανής: Οι κτηνοτρόφοι βρίσκουν διέξοδο στα προβλήματα εμπορίας, διαμορφώνονται νέα δεδομένα στην πολύπαθη αγορά γάλακτος, η Αιτωλοακαρνανία, ο νομός με το μεγαλύτερο ζωικό κεφάλαιο, κυρίαρχος και στην βιοκτηνοτροφία, αποκτά μια σύγχρονη μονάδα σε ένα από τα βασικά του προϊόντα. 
Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη επένδυση, που θα ανοίξει δυναμικές αγορές με ένα καθαρά ελληνικό προϊόν και κυρίως θα δώσει διέξοδο στους κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας. Κύριος στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής να προωθείται στις ΗΠΑ. Ως προς αυτό έχει ήδη επιτευχθεί η σχετική συμφωνία για τις εξαγωγές. Φυσικά, το υπόλοιπο της παραγωγής θα διοχετευτεί στην εγχώρια και στην τοπική αγορά.
google page rank