Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας: «Εμείς δεν κάνουμε φρου φρού και αρώματα», εμείς κάνουμε τα αυτονόητα, κάνουμε αυτά που έχει μεγάλη ανάγκη το χωριό μας και τα έχουμε ιεραρχήσει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Κατούνας Θωμά Καφρίτσα και στην ερώτηση μας για τις εργασίες που γίνονται στις υδατοδεξαμενές του χωριού μας απάντησε.
Ίσως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι φτώχια έρχεται, ίσως δεν έχει καταλάβει πως η Ελλάδα βρίσκετε στο χείλος του γκρεμού. Ο Δήμος και η κοινότητα της Κατούνας κοιτάει να τα βγάλει πέρα με μεγάλη δυσκολία αλλά σίγουρα θα τα καταφέρουμε. 
Εμείς δεν κάνουμε φρου φρου κι αρώματα εμείς κάνουμε τα αυτονόητα, κάνουμε αυτά που έχει μεγάλη ανάγκη το χωριό μας και τα έχουμε ιεραρχήσει. Μετά τις καθαριότητες και τα ασπρίσματα καθαρίζουμε την υδατο δεξαμενή να πίνει καθαρό νερό ο κόσμος.  Η δεξαμενή δεν ξέρω από πότε έχει να καθαριστεί. Αλλά είχε πολλά προβλήματα.  Τα σίδερα του μπετόν γεμάτα σκουριά φαίνονταν παντού στο εσωτερικό της δεξαμενής, όπως είχε και διαρροή και έβγαινε το νερό έξω.   
Την καθαρίσαμε την στεγανοποιούμε και τις περνάμε ειδικό μονωτικό με πιστοποίηση για πόσιμο νερό. Τα εσωτερικά σίδερα τα περάσαμε με ειδικό υγρό και η μόνωση γίνεται σε δυο διαφορετικές φάσεις σε υλικό. Η πρώτη είναι σαν σιλιγκονη περιφερειακά που παγώνει πάνω στο τσιμέντο και η δεύτερη γίνεται με ένα μανδύα προστατευτικό. 
 Τελειώνοντας αυτή η δεξαμενή θα γεμίσει και θα πίνουμε καθαρό νερό, στη συνέχεια θα αδειάσουμε την δεύτερη και θα κάνουμε τα ίδια. 
Θα παρακαλούσα πολύ τους συγχωριανούς μας να πληρώσουν τους λογαριασμούς νερού έτσι να μην κοπούν νερά στο χωριό μας αλλά να έχουμε και σαν χωριό απαιτήσεις από το δήμο μας για να μπορούμε να κάνουμε μερικές απαραίτητες εργασίες. 
Στις αμέσως επόμενες μέρες θα στείλω γραπτώς στην εφημερίδα μας όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα στο χωριό μας και ότι έχει δρομολογηθεί να γίνει. 
Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους και σας περιμένουμε στο χωριό μας. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





















google page rank