Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα των αποκλεισμών του οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία, αποφασίζουν οι αγρότες στις πέντε συνολικά περιοχές όπου έχουν συγκεντρωθεί.Κεφαλόβρυσο-Εύηνο-Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας-Ναύπακτο-Μύτικα


Το πρόγραμμα των  αποκλεισμών του οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία, αποφασίζουν οι αγρότες στις πέντε συνολικά περιοχές όπου έχουν συγκεντρωθεί.
–  Στο Κεφαλόβρυσο που είναι και το ογκωδέστερο μπλόκο και μάλιστα συμμετέχει και στην πανελλαδική επιτροπή των αγροτών , μετά τη μεγάλη συνέλευση που έγινε στην Κατερίνη και που ως κύριο σκοπό έχει την επίτευξη ενιαίας γραμμής όλων των αγροτών της χώρας, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες νέος, πεντάωρος αποκλεισμός της ε.ο. από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. της Παρασκευής.
Να θυμίσουμε πως για το σαββατοκύριακο  είναι προγραμματισμένες πολύωρες κινητοποιήσεις και οι αγρότες στο Κεφαλόβρυσο δηλώνουν αποφασισμένοι να κλείσουν τον δρόμο για ένα 24ωρο, ενώ δεν αποκλείεται να διακόψουν την κυκλοφορία και στους παρακαμπτήριους. Συγκεκριμένα , σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόμβος του Κεφαλόβρυσου θα κλείσει από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου.
Για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, οι αγρότες έχουν προγραμματίσει και διαμαρτυρία στις 11 το πρωί στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι.
-  Στον Εύηνο, όπου αγρότες βρίσκονται στο πλέον νευραλγικό σημείο του εθνικού δρόμου Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ο δρόμος στη γέφυρα θα κλείσει από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.
–  Στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, μετά την σημερινή κινητοποίηση στα διόδια του Ακτίου, οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
–  Στη Ναύπακτο , οι αγρότες που σήμερα μαζί με διαδηλωτές έκαναν διαμαρτυρία στην πόλη της Ναυπάκτου και απέκλεισαν τα Lidl , αύριο το πρωί θα πάρουν τις αποφάσεις τους σχετικά με το μπλόκο στην ε.ο. Ναυπάκτου – Ιτέας, το πιθανότερο πάντως είναι να κλείσουν τον δρόμο το μεσημέρι της Παρασκευής.
–  Τέλος αγρότες της περιοχής της Δ.Ε. Αλυζίας του δήμου Ξηρομέρου , που παραμένουν εδώ και μέρες στο σημείο της διαμαρτυρίας τους, για αύριο Παρασκευή θα κλείσουν από 12 μ.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. τον κόμβο Μύτικα.
agriniopress.gr
google page rank