Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες κλείνουν το Ρίο-Αντίρριο

Σε κλιμάκωση του αγώνα τους και των κινητοποιήσεών τους ενάντια στο προσχέδιο του Ασφαλιστικού που προωθεί η Κυβέρνηση, προβαίνουν οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδος, αφού το αρμόδιο Υπουργείο δε συμβιβάζεται με τις προτάσεις τους.
Στην Αχαΐα οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν τη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, από τις 6 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ, ενώ σήμερα θα αποφασίσουν την περεταίρω στάση τους, σε συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου.
Οι απόψεις που κυριαρχούν είναι ο αποκλεισμός των διοδίων του Ρίου το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ή τη Δευτέρα ετοιμάζονται για αποκλεισμό της Βιομηχανικής Περιοχής, όπως αναφέρει το patrastimes.gr.

«Δυναμώνουμε τους αγώνες μας και δεν σταματάμε. Όσο η κυβέρνηση είναι αδιάλλακτη ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας μας», τόνισε στο PatrasTimes.gr το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Χρ. Μπεκίρης.
Οι αγρότες της Αιγιάλειας θα κλείσουν και σήμερα τη ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων Αιγίου από τις 7 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ.
Τα μπλόκα στην Ηλεία συνεχίζονται σε Μαραθιά και Κουρτέσι, όπως επίσης και στην Περιφερειακή της Ναυπάκτου, αλλά και στο Ευηνοχώρι.
agrinioreport
google page rank