Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας στην αδελφοποιημένη πόλη Viggiano της Ιταλίας

Ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας παρευρέθηκε στην εκδήλωση της αδελφοποιημένης πόλης του Viggiano της Ιταλίας με θέμα: Σεισμός -Πολιτική προστασία 
Ο Δήμος του Viggiano έχει δημιουργήσει το group Lucano , με πρόεδρο τον  Dott. Giuseppe Priore το οποίο είναι υπεύθυνο για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, λόγω έλλειψης κράτους.


Το group Lucano, βραβεύτηκε από τον Ο. Η. Ε , στο τρίτο διεθνές συνέδριο που έγινε στην Ιαπωνία το Μάρτιο 2015, ως την καλύτερη ομάδα  παγκοσμίως για την μείωση του κινδύνου καταστροφών. 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Δήμαρχοι όλων των πόλεων του νόμου basilicata , που ανήκει το  Viggiano, ο περιφερειάρχης της περιοχής, ο ευρωβουλευτής Pitela, ο οποίος αναφέρθηκε εκτεταμένα στην οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ακτίου- Βόνιτσας Παναγιώτα Πανταζή και ο πρόεδρος της πολιτικής προστασίας της Λευκορωσίας .



Επίσης έγινε αναπαράσταση καταστροφικού σεισμού σε πραγματικό χρόνο και τον τρόπο αντιμετώπισης και παρέλαση όλων των εθελοντών και των αντιπροσωπιών στην πόλη San Giovani a piro.







google page rank